Merhaba,

1986 yılı Temmuz ayında İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Muğla Üniversitesi Turizm Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezunum.
Biraz turizm denemesi sonrasında uzun soluklu madeni yağ sektöründe, kurumsal bir firmada çalıştım. 2019 kasım ayında canım eşim Ali ile birlikte işlerimizi bırakıp, evimizi Cunda adasına taşıdık, o zamandan beri burada yaşıyoruz.

İş ve okul hayatımda ne yaparsam yapayım her zaman başka uğraşlarım oldu.Seramik ile otuzlarımın başında tanıştım.Bir süre hobim olarak devam etti.
Cunda’ya yerleştikten sonra, hayatın itelemesi, benim de potansiyelimi kullanmam ile Serracota’yı kurdum ve henüz çamurdan kafamı kaldıramadım.
Tüm seramik parçalarımı stüdyomda yalnız çalışarak üretiyorum. Her biri el emeği. İştahım olduğu, sağlığım müsaade ettiği sürece de devam edeceğim gibi gözüküyor. Bana iyi geliyor. Özgürlüğümü destekliyor.

Seramik değişik bir alan, sonsuz seçenekli günümüz dünyasında. Ben bağımsız üreticiyim. Çamurla rahatlamayı, renklerle oynamayı sevdim.
Ergonomik olmalarına özen gösteriyorum.

Serracota’dan sahip olduğunuz her ürünün size iyi hissetirmesini dilerim.
İlginize teşekkürler,
Güzel günlerde görüşmek üzere!


Serra Oflaz

Engilish below*

Hello!

I was born in Istanbul in July 1986 and grew up there. I graduated from Muğla University Tourism and Travel Management department.

After trying a little tourism, I worked in a long-term mineral oil sector ( Petronas Lub. Int ) , in a corporate company. In November 2019, my dear husband Ali and I left our jobs and moved our house to Cunda island. We have lived here ever since.

No matter what I did in my work and school life, I always had other pursuits. I met ceramics in my early thirties. It continued as my hobby for a while.

After I settled in Cunda, I founded Serracota with the push of life and using my potential.

I produce all my ceramic pieces by working alone in my studio. Each one is handcrafted. It seems that I will continue as long as I have enthusiasm and my health allows. It sounds good to me. It supports my freedom.

In today’s world with endless options, ceramics is a different field. I am an independent manufacturer. I loved relaxing with mud and playing with colors.

I make sure they are ergonomic.

I hope every product you own from Serracota makes you feel good.

Thanks for your interest,

See you in good days!

Serra Oflaz